\"Няма да се предам, продължавам напред\"

Кубрат Пулев след мача с Владимир Кличко

Цитат на деня:

\

Снимка: Нова ТВ

428 ~ 1 мин. четене

Кубрат Пулев с достойнство прие тежката си загуба от Владимир Кличко в мача за световната титла в професионалния бокс. Той отправи хиляди критики към украинския съперник, но въпреки това намери сили да каже, че е загубил, но няма да се откаже и ще продължи да се бори.

„Българите никога не се отказваме. Няма да се откажа. Продължавам“, заяви боксьорът пред многобройните си фенове, отишли да го подкрепят в Хамбург. Българинът бе нокаутиран 11 секунди преди края на петия рунд. Това е първата му загуба от 21 срещи на професионалния ринг.

Пулев обясни, че не е доволен от себе си, но не скри и факта, че срещу себе си е имал мафия. „Направиха ми хиляди номера, екипът на Кличко е от монополисти. Едва ли ще има реванш“, коментира Кобрата пред Нова ТВ. Той не скри, че всичко в този мач е било на страната на украинеца.

„Това обаче не е оправдание за мен. Не показах всичко, на което съм способен. Не съм доволен от себе си. Продължавам да работя, продължавам напред. Не ми достигна опит, може би този мач дойде прекалено рано за мен“, сподели още 33-годишният българин.

Той благодари на всичките си фенове, като подчерта, че България за пореден път показа, че сме задружен народ.

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата"

Подкрепи Economic.bg