Обновеният City Center отваря на 17 септември

Освен нова визия, той ще предлага множество възможности за прекарване на свободното време

Обновеният City Center отваря на 17 септември
Първият софийски мол, който през 2014 г. бе придобит от инвестиционната компания Revetas Capital Advisors, ще отвори врати на 17 септември като Park Center Sofia. Новата концепция на търговския център, както и наемателите на магазини в мола, ще бъдат представени на празника на София. 

Park Center Sofia е не само с обновена фасада и вътрешен интериор, но и нови наематели, по-голяма зона за хранене и множество възможности за прекарване на свободното време. Официалното откриване за всички посетители ще продължи два дни – на 17 и 18 септември, като за празника на София от търговския център планират да подарят на столичани безплатни концерти на открито в парка.

"Придобиването на търговския център е стратегическа стъпка за Revetas и нашата Park Center платформа. Това е първокласен имот, с отлична локация в eдин от най-добрите райони в центъра на София, предоставящ отлични възможности и не на последно място, с лесен достъп за посетителите. Като цяло Централна Европа ще расте, София е важна част от това и ние сме на правилното място в правилното време", заяви Ерик Асимакопулус, изпълнителен директор на лондонския инвестиционен фонд Revetas.

Новият собственик Revetas Capital приобщава търговския център към портфолиото си от вече 15 Park Center обекта в Централна и Източна Европа.

Първият мол в страната отвори врати през 2006 година. Днес стратегията на фонда е да създаде динамичен търговски обект, който не просто да отговаря на нуждите на хората, живеещи и работещи в София, но да осигурява пълноценно "shopping преживяване" и уникален микс от услуги. 
Коментари: 0