Обявиха името на кралското бебе

„Имаме име!!!“, написаха в Instagram принц Хари и Меган Маркъл

Обявиха името на кралското бебе

Снимка: БТА

23029 ~ 1 мин. четене
„Имаме име!!!“. Това написаха в Instagram принц Хари и Меган Маркъл два дни след раждането на първородния им син. Той се появи на бял свят в понеделник, а в сряда двойката за първи път го показа и на медиите.  

Името на седмия престолонаследник на британската корона е Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, стана ясно от публикацията в социалната мрежа. 

Това е осмото и най-малко внуче на кралица Елизабет II. От снимката по-долу се виждат , совен родителите на бебето, и самта тя и нейният съпруг. 

„Вълшебно е, направо невероятно! Имам двете най-добри момчета в света, затова съм наистина щастлива“, споделя младата майка. 

„Страхотно е! Да бъдеш родител е страхотно! Родители сме само от два дни и половина, но толкова се вълнуваме за това малко вързопче радост. И искаме да прекараме ценно време с него, докато расте“, каза и принц Хари, който е присъствал на самото раждане на сина си.

Бебето няма автоматично да стане принц, но може да получи тази титла, ако кралицата му я даде. Хари и Меган могат да поискат синът им да наследи една от титлите на бащата или да откажат каквато и да било кралска титла.

Коментари: 0