Раздават стипендии на социално слаби отличници

Победителите ще получат шанса да се развиват в ИТ сферата

Раздават стипендии на социално слаби отличници

Социално слаби младежи ще получат шанса да се развиват в ИТ сферата. Инициативата ще бъде представена на официалната церемония VIP Business Awards 2016, която раздава стипендии на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България.

Всеки един от участниците може да се включи в конкурса за спечелването на стипендията, като напише есе на тема „Ролята на информационните технологии в живота ни днес“. Срокът за предаване на есето е 30 юни, а бакалавърска програма е на обща стойност от близо 10 хил. лева. 

Това е първата по рода си бакалавърска програма у нас, която подготвя изключително търсените и ценени консултанти по бизнес софтуер. След обучението възможността за реализация е като специалист по внедряване, продажба и поддръжка на висок клас решения за управление на бизнеса – професии, които стават все по-търсени в световен мащаб. Програмата е с икономическа насоченост, но се фокусира върху това как информационните технологии помагат за укрепването на модерни предприятия, които се стремят да постигнат своите стратегически приоритети чрез използването на нови технологии.

Програмата се осъществява от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ)  в партньорство с ERP Academy и представители на някои от водещите български компании за разработка и внедряване на бизнес софтуер, както и експерти в областта на управлението на проекти, управлението на бизнес процесите, маркетинга, финансите, онлайн бизнеса и други сфери, свързани с този сегмент.

Инициативата се провежда под патронажа на Ротари Клуб - Самоков, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), ERP Academy, агенция за публични комуникации VIP Communication PR и годишната церемония за значими постижения в бизнеса  VIP  Business Awards 2016,  в партньорство със SAP, Оракъл академия, IBM, Тим ВИЖЪН, ERP.BG, Балкан Сървисис и ТСС ООД.

Коментари: 0