С 11% повече отделиха българите за покупки за дома през декември

Средната похарчена сума е 1007 лева, сочи анализ на TBI bank

С 11% повече отделиха българите за покупки за дома през декември
3857 ~ 1 мин. четене

С 11% повече похарчиха българите през празничния декември за покупки за стоки за дома. Така средният размер на отпуснатото финансиране от TBI bank през изминалия месец за различни продукти е 1 007 лв., показва анализ на банката. За сравнение през декември 2014 г. похарчената сума е била 908 лв.

На най-голям интерес се радват телевизорите, мобилните телефони и преносимите компютри. През 2014 г. обаче в топ 3 са попадали и различни стоки за дома. Сред по нестандартните покупки, закупени с помощта на TBI bank през декември, са били китари, шевни машини и дори Smart watch.

Интересен факт е, че средната възраст на кандидатите за покупка на стока чрез финансиране от TBI bank през декември, е 43 години. Освен с електронни устройства за празниците сме зарадвали близките си и с нова пералня, хладилник и готварска печка.

Клиентите на TBI bank могат да се възползват от кредит Бързи пари и кредит Бързи покупки. Бързи пари е кредит с максимален размер до 7500 лв., който се одобрява от 5 мин. до 2 чаша. За целево финансиране на потребителски стоки Бързи покупки TBI bank подпомага клиентите с отпускане на заем до 5 мин. във всеки от 4800-те търговски обекта, сключили договор с банката.


Подкрепи Economic.bg