Сайтът на Apple блокира преди премиерата червения iPhone

В момента Apple Store е недостъпен и не е ясно дали през него ще може да се направи заявка за хитовия цветен модел

Сайтът на Apple блокира преди премиерата червения iPhone
Сайтът на Apple се срина преди старта на продажбите на червения iPhone, който е по-късно днес. В момента Apple Store е недостъпен и не е ясно дали през него може да се направи заявка за хитовия цветен модел, пише "Бизнесинсайдър". 

Съобщение, преведено на различни езици, обяснява, че днес компанията има нещо специално за клиентите си, което започва от 8.01 ч. местно време (следобед в 17 ч. у нас), но...  нищо повече. Сайтът подканя да го посетите по-късно, когато е възможно проблемът да бъде отстранен.Както вече ви съобщихме, два са новите червени модели iPhone - 7 и 7 Plus. Те се предлагат в по-големите версии със 128 и 256 гигабайта памет.

Червената серия смартфони е част от партньорството на Apple с организацията (RED), като приходите от всички продадени продукти от специалната серия, която включва още по-евтин модел iPad и кейсове за телефони, ще отидат за борбата със СПИН, туберкулоза и малария.

У нас засега само един мобилен оператор обяви, че ще продава червените модели - Мтел, като цените ще са колкото за останалите модели iPhone 7 и iPhone 7 Plus.
Коментари: 0