СИбанк и ОББ започват да обединяват клоновете си

Процесът по ребрандиране започна след обединението им

СИбанк и ОББ започват да обединяват клоновете си

Като следваща стъпка в обединението на СИбанк и ОББ вече три обединени клона обслужват едновременно клиенти на двете банки, като в тях клиентите ще могат да бъдат консултирани относно цялата гама продукти и услуги, които двете банки предлагат.

Двeтe финaнcoви инcтитyции щe пpoдължaт дa фyнĸциoниpaт oтдeлнo дo пpиĸлючвaнe нa юpидичecĸoтo им cливaнe, ĸoeтo ce oчaĸвa дa cтaнe в нaчaлoтo нa cлeдвaщaтa гoдинa. Новосъздадената банка след сливането на СИБАНК и ОББ ще приеме името на втората. Процесът по ребрандиране започна след обединението и до името на новата финансова институция ще стои запазеният знак на KBC.

Новите клонове ще бъдат специално брандирани отвътре и отвън, за да указват ясно, че обслужват клиентите на двете банки, съобщават от финанситее институции.

От вчера, 21 август, три от офисите и клоновете на СИбанк са преместени в тези на ОББ. В София общият клон се намери на бул. „Мария Луиза“ № 70, този в Севлиева на ул. „Никола Генев“ № 15, а в Банско клонът е с адрес ул. „Пирин“ № 7.

За удобство на клиентите на финансовите институции, те ще могат да ползват банкоматите и на двете банки при запазване на таксите за теглене, които имат към момента. 

Всяка оптимизация в клоновата мрежа на двете банки се основава на конкретни критерии за ефективност на работния процес и удобство за клиентите – включително най-добра и ключова локация, големина и разположение на клона и на самото помещение, допълват още от финансовите институции.

Коментари: 0