10-те най-скъпоплатени футболисти

Заплатите са повече от колосални

10-те най-скъпоплатени футболисти
Автор: Кезим Медев

Всеки от нас има хоби. Някои предпочитат изкуството, трети музиката, четвърти животните. Най-много от хората обаче, споделят, че любимото им занимание за свободното време е спорта. Още по-конкретно - около 60% от мъжете посочват футбола като най-предпочитаното хоби.

Е представяте ли си, докато играете футбол и се забавлявате, да печелите милиони за месец? Определено това е мечтаната работа на по-голямата част от силния пол. Футболът предимно изглежда лесно начинание, но пътят към бляскавата сцена е труден и тежък. Освен, че човек трябва да се роди с голяма доза талант, трябва да започне и от доста малък да развива уменията си. Ежедневните тренировки, диети и програми са само една малка и скромна част от трудностите към върха.

10-те най-скъпоплатени футболисти са извървели, че дори и „изтичали“ през всички тези трудности и сега се наслаждават на прекрасните си кариери… и огромни заплати. Колкото и да се дискутира темата, че парите, които минават през футбола са лудост и лекомислие, фактите са факти и ние ви ги представяме в следващите няколко снимки. Данните са от началото на месец декември, 2015г.

 

10. Луис Суарес (£10.66 милиона годишно)9. Давид Силва
(£10.9 милиона годишно)


8. Неймар
(£11.4 милиона годишно)7. Асамо Гиан
(£11.8 милиона годишно)6. Серхио Агуеро (£11.9 милиона годишно)5. Яя Туре (£11.9 милиона годишно) 4. Златан Ибрахимович  (£13 милиона годишно)3. Уейн Рууни (£13 милиона годишно)2. Лионел Меси (£14.5 милиона годишно)1. Кристиано Роналдо (£15.0 милиона годишно)

Коментари: 0