„Теленор“ помага на българските училища с услугата Електронен дневник

С бизнес услугата лесно могат да се администрират учебната програма и съдържание

„Теленор“ помага на българските училища с услугата Електронен дневник
1364 ~ 1 мин. четене
Компанията „Теленор“ предлага нова бизнес услуга наречена Електронен дневник, която помага на българските училища и родители и ученици в основно и средно образование в цялата страна. Подготвена заедно с платформата Shkolo.bg, услугата предоставя възможност на училищата да автоматизират голяма част от административния и образователен процес. 

Електронен дневник позволява също бързо и удобно организиране и комуникиране на събития и извънкласни дейности, както и възможност за ръководствата на училищата да управляват присъствията на учителите, взетите допълнителни лекторски часове, както и да управляват активи на училището. Важен елемент на услугата е възможността за изготвянето на различни видове статистики и справки, съобразени с изискванията на РУО и МОН. С помощта на услугата могат лесно да се администрират учебната програма и учебното съдържание. 

Услугата осигурява и достъп на всички родители до информация за успеха и отсъствията на учениците, която може да се предоставя по различни начини, включително през мобилно приложение, SMS, електронна поща и Facebook. Електронния дневник дава възможност на родителите да заплащат различни такси и задължения към училището по електронен път.

„Теленор“ предлага услугата Електронен дневник с включени различни модули за управление и администрация на дейностите в училището и е с гъвкави ценови условия, съобразени с броя на учениците в учебното заведение и срока на абонаментния договор. Всички абонаментни пакети включват и необходимото обучение за учителите и администраторите.
Подкрепи Economic.bg