Токуда Банк с ново лого

Финансовата институция модернизира своите офиси и започва кампания за популяризиране на новия символ

Токуда Банк с ново лого

Като символ на своите ценности Токуда Банк АД избра ново лого, което представлява стилизирана японска хризантема. Новият знак е начало на цялостна кампания за усъвършенстване на комуникацията, модернизиране на офисите и създаването на по-стилни и приятни условия за работа с клиентите.

Зелената хризантема с осем листа („Кику” на японски) е символ на дълголетие и подмладяване; цифрата 8 означава просперитет и богатство, а погледната от друг ъгъл – безкрайност. Това е и своеобразно ново начало на дългогодишните коректни взаимоотношения, които банката има със своите клиенти. В посланието към тях институцията залага на коректност, яснота и прозрачност.

„Нашата основна цел е да достигнем до по-голяма аудитория от клиенти – частни лица, както и представители на малкия и среден бизнес, и да покажем, че да работиш с банка не винаги е съпроводено с трудности. Искаме да наложим в банковия сектор един бранд, взел най-доброто от източните традиции и западните тенденции. За Токуда Банк АД всеки клиент по свой начин е ценен. В подхода си сме коректни, работата ни е прозрачна, условията – ясни, без дребни шрифтове и бележки под черта. Ние сменяме стария си бранд, като представяме ново, изчистено лого, символ на японската традиция, ценност, морал и силен характер.”, коментира Мария Шейтанова, член на Управителния съвет и изпълнителен директор на банката.

Като част от икономическата японска група Tokushukai Medical Corporation, Токуда Банк АД е учредена на 27 декември 1994 г., представлявайки акционерно дружество според Закона за банките и Търговския закон на Република България. Токуда Банк АД има пълен лиценз, който й позволява да извършва в страната и чужбина всички сделки по смисъла на чл.2 от Закона за кредитните институции.

Токуда Банк АД развива малка гама бутикови продуктови предложения, напълно достатъчна да задоволи изискванията и на най-взискателния клиент. Банката работи, както с граждани, така и с малки и средни фирми.

Токуда Банк разполага с 22 офиса в цялата страна. 

Коментари: 0