Wizz Air пак започва да лети между Варна и Лондон

Полетите се възобновяват от 16 април три пъти седмично

Wizz Air пак започва да лети между Варна и Лондон

Снимка: Wizz Air

От 16 април Wizz Air възобновява полетите между Варна и Лондон. Компанията съобщи, че маршрутът ще се изпълнява три пъти седмично – вторник, четвъртък и събота.

Всички останали полети на нискотарифния авиопревозвач от морската столица остават отменени до 1 май 2020 г. като мярка с цел ограничаване на разпространението на пандемията COVID-19.

Авиокомпанията припомня, че пътниците с резервации, засегнати от отмяната на полети, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно на сайта или чрез мобилното приложение на авиокомпанията. 

120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на Wizz Air. Пътниците могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой. В този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Коментари: 0