Жена от Белово на крачка от джакпота в Национална лотария

Късметлийката победи четиримата си конкуренти и отиде на финала

Жена от Белово на крачка от джакпота в Национална лотария

Екатерина Минова от град Белово игра за мега джакпот от 1 000 000 лева в предаването Национална лотария на 3 ноември по Нова телевизия.

Късметлийката победи четиримата си конкуренти и отиде на финала благодарение на това, че изтегли най-голямото число в предварителната игра - 49. „Колелото на късмета“ повиши адреналина на Екатерина, като спря на сектор с джакпот от 1 000 000 лева и ѝ даде шанс да стане милионер.

Екатерина се изправи пред сферите и започна играта отлично – с две правилни предвиждания, които ѝ осигуриха 15 000 лева. Четвъртата сфера я зарадва с бонус печалба – 5-дневна почивка за двама в Дубай. Участничката продължи решителната си игра и макар че сгреши веднъж, рискува, и си натрупа 60 000 лева. Тя успя да стигне до края, където само едно правилно предположение я делеше от сумата от 1 000 000 лева.

Числото в сферата беше 28. Екатерина предположи, че следващото ще бъде по-малко, но се падна 37. Така тя остана на крачка от мега джакпота. Втората грешка раздели печалбата ѝ наполовина. Захари Бахаров изпрати Екатерина с 30 000 лева и пожелания за незабравимо изкарване по време на почивката в Дубай.

В студиото я придружаваха и ѝ стискаха палци нейният син и приятелката му.

Коментари: 0