Директорът на AT&T за коронавируса: Във време на война сме

Всеки трябва да се захване да изпълнява своята роля, смята Рандъл Стивънсън

20:00 23.03.2020
Изпълнителният директор на AT&T Рандъл Стивънсън смята, че корпоративна Америка ще трябва да пристъпи към подпомагане на служителите, клиентите и страната да преживеят коронавируса – както здравните, така и икономическите последици от епидемията. 

“Много от лидерите в бизнеса и аз, по-специално, гледаме на това като на време на война“, заяви Стивънсън пред CNN. “Това е като Втората световна война. И всеки трябва да се захване да изпълнява своята роля по отношение на това как помагаме на населението и широката общественост”, добавя още той. 

Изпълнителният директор на AT&T е в лидерската група, с която миналата седмица Доналд Тръмп обсъжда пакета от федерални стимули в помощ на американците по време на коронавируса. 

Според Стивънсън в момента страната има нужда от “смел” план в помощ на потребителите и малкия бизнес, така че да се постигне поне някакво ниво на икономическа стабилност. 

Що се отнася до AT&T, телекомът реши да не ограничава данните на индивидуалните потребители и широколентовите услуги за малкия бизнес, като няма да таксува за надвишаване на лимитите или за забавяне на плащанията. 
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: икономика | мерки | телеком | ATT | коронавирус | Рандъл Стивънсън

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини