Рздават награди за Homeless World Cup Bulgaria

Смартфони ще получат четирима старши треньори на отбори, участници в проекта, съобщиха от GLOBUL

GLOBUL ще раздаде смартфони GLOBUL Q3 на четиримата старши треньори на отборите-участници в турнирите от проекта Homeless World Cup Bulgaria, съобщиха от телекома. Официалното връчване на наградите ще се състои днес в спортната зала в столичния квартал „Челопечене”.

На събитието ще бъде обявен разширения състав на българския национален отбор по футбол за бездомни, наречен „Отбор на надеждата”. Той се състои от дванадесет младежи в неравностойно положение, избрани сред всички над седемдесет участници в турнирите.

След допълнителна селекция, треньорът на тима Методи Здравков ще определи титулярния състав от осем играчи, които  ще представят България на световното първенство по футбол за бездомни в Мексико през октомври тази година.

GLOBUL е генерален спонсор на проекта Homeless World Cup Bulgaria, който се осъществява от Sports Management Bulgaria. Компанията осигури подаръци за всички участници в коледния турнир от проекта, а служители на компанията участваха в редица демонстрационни срещи и се включиха в самия „Турнир на надеждата”. В рамките на партньорството между GLOBUL и „Манчестър Юнайтед”, през март 2012 г. официалният фен клуб на легендарния английски отбор в България също се включи в турнир от проекта. 

Коментари: 0