Airbus показва ACJ319 на шоуто MEBA

ACJ319 е сертифициран да транспортира стилно и комфортно 19 пътници

Airbus показва ACJ319 на шоуто MEBA
Авиационният превозвач Airbus представя самолтът от най-висок клас с оператор ACJ319 MJet на шоуто за бизнес авиация в Близкия Изток Middle East Business Aviation (MEBA).

ACJ319 се отличава с няколко различни зони отпред, предлагайки по-широко пространство, както и спалня със собствена баня и душ в задната част. Самолетът е сертифициран да транспортира стилно и комфортно 19 пътници. "Бизнес джетовете са широко използвани в Близкия Изток от фирми, частни лица и правителства, повечето от които искат да возят по-големи групи и всички те желаят да дадат крила на техния стил на живот", коментира оперативният директор клиенти на Airbus Джон Лийхи. 

Корпоративните джетове на компанията са изградени на базата на най-модерния семеен пътнически самолет в света. Самолетното им наследство означава, че те доставят здравина и надеждност, желани от авиокомпаниите, които прелитат през много сектори на ден, както и предоставят достъп до мрежа от технически съвети, резервни части и обучение, която поддържа повече от 500 клиенти и оператори в света. Още функции, които идват без допълнително заплащане включват категория 3В за автоматично кацане, която позволява полети в условия на мъгла. Модерният дизайн има по-висока стойност от по-старите проекти. 

Корпоративните джетове на Airbus правят своя дебют в Близкия Изток в средата на 1980 и оттгогава са силно представени в региона. До момента има продадени над 170 корпоративни самолета, които летят до всеки континент, включително и Антарктида.
Коментари: 0