Алианц Банк България ще обнови офисите си по студентски проекти

Първият ще бъде този на на бул. „Цар Освободител“ 8

Алианц Банк България ще обнови офисите си по студентски проекти
2417 ~ 2 мин. четене

Алианц Банк България ще реализира студентски проекти, взели участие в конкурса на дружеството "Идеен проект за визия на банков офис". Първият офис на Алианц Банк, който ще бъде обновен, е този на бул. „Цар Освободител“ 8, където се проведе и церемонията по награждаване на победителите.

Компанията вчера награди четирима студенти по архитектура и интериорен дизайн от цялата страна, които бяха оценени от жури в състав доц. д-р арх. Орлин Давчев – зам.-декан на Архитектурен факултет в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), доц. д-р Арсен Минков – зам.-декан на Факултет по приложни изкуства в Националната художествена академия (НХА), и доц. Мирослав Богданов – катедра „Рекламен дизайн“ и зам.-декан на Факултета по приложни изкуства в НХА.

Съгласно регламента студентите предложиха цялостна концепция за съвременeн интериор според най-добрите функционалности и практики, а печелившите проекти ще бъдат с основно значение при обновяването на банковите офиси на Алианц Банк.

Първото място в конкурса спечели Ивана Янкова от НХА. На второ място се класира идейният проект на тандема на Никола Македонски и Таня Бакалова от НБУ, а третото място бе отредено на Георги Стоянов от УАСГ.

„Младите хора са нашите клиенти и нашите служители в бъдеще. Те са посланиците на новостите и за нас беше ценно да разберем какво очакват от една банка и как си представят услугите от гледна точка на клиентското преживяване. Впечатлен съм от техния ентусиазъм и професионализъм, който видях във всички представени проекти. Политиката на Алианц Банк е да подкрепя младите хора и винаги е търсила и заставала зад стойностни иновативни проекти – такива, които допринасят за по-доброто обслужване на нашите клиенти“ – коментира Георги Заманов, главен изпълнителен директор на Алианц Банк България. 

Коментари: 0