„България Еър“ удължава безплатната промяна на полет

Доплащане може да има, ако е налице разлика в тарифата за новоизбрания полет

„България Еър“ удължава безплатната промяна на полет

Снимка: България Еър

980 ~ 1 мин. четене

До края на ноември се удължава периодът, в който всеки клиент на „България Еър“ може да се възползва от безплатна промяна на име или дестинация на вече издаден самолетен билет. Пътниците, които имат резервация за полет, изпълняван от авиокомпанията до 30 ноември, могат да направят една безплатна промяна на датата си на пътуване, на дестинацията си или на името на билета.

За целта трябва да информират за решението си издателя на билета до 24 ч. преди излитането на полета, а билетът трябва да бъде преиздаден в рамките на валидността му (една година от издаването), и да се използва за пътуване до края на 2021 г.

В случай, че пътникът би искал да отложи пътуването си, то той може да го направи без такса за промяна на датата. Възможно е да има доплащане единствено, ако е налице разлика в тарифата за новоизбрания полет. Всеки пътник има възможност също така да промени дестинацията си, с доплащане на разликата в тарифите, или дори да смени името и да преотстъпи билета си срещу такса.

От началото на септември националният превозвач на България предлага и възможности за пътуване между София и Москва с прекачване в Лондон. Отсечката София - Лондон се изпълнява от „България Еър“, а Лондон - Москва от Аерофлот. Полетите са планирани 5 пъти седмично - всеки понеделник, сряда, петък, събота и неделя. Предлагат се с безплатен онлайн чек-ин двупосочно, както за пътниците, така и за техните багажи. В цената на билета се включва както ръчен багаж до 10 кг, така и чекиран до 23 кг.

Подкрепи Economic.bg