Домусчиев: Утвърдихме „Нова“ като безспорен лидер на пазара

Вярвам, че новият собственик ще продължи да полага усилия за развитието и модернизирането на Нова Броудкастинг Груп, написа той

Домусчиев: Утвърдихме „Нова“ като безспорен лидер на пазара

Снимка: Красимир Свраков

Последните две години „Нова Груп“ се утвърди като безспорен лидер на българския медиен пазар. Това написа вече бившият собственик на медийната група Кирил Домусчиев във Facebook профила си. Коментарът му идва по повод новината, че сделката с „Юнайтед Груп“ е финализирана и най-голямата медийна компания в Югоизточна Европа вече притежава "Нова телевизия" и всички медии в групата.

„Бих искал да изкажа специални благодарности на целия екип на "Нова Броудкастинг Груп" и останалите дружества от групата за положените усилия, всеотдайната и професионална работа през последните почти две нелеки години, в резултат на които Нова Груп се утвърди като безспорен лидер на българския медиен пазар“, пише Домусчиев.

„Това нямаше да е възможно, ако не бяхме заедно и ако не се справяхме заедно с предизвикателствата, пред които ежедневно бяхме изправяни.“

Той потвърди, че днес е финализирана успешно сделката по прехвърляне на 100% от собствеността ни в "Нова Броудкастинг Груп". Финализирането на сделката стана възможно, след като в понеделник Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) я одобри.

„Вярвам, че новият собственик ще продължи да полага усилия за развитието и модернизирането на "Нова Броудкастинг Груп", което ще е предпоставка за постигането на още по-големи успехи и за запазването на групата като вечен лидер на пазара на медийни услуги!“, допълва Домусчиев.

Коментари: 0