ERP.BG предлага партньорски модел за внедряване на бизнес софтуер

Над 60 фирми преминаха практическо обучение

ERP.BG предлага партньорски модел за внедряване на бизнес софтуер
876 ~ 1 мин. четене

Софтуерната компания ERP.BG дава възможност както на утвърдени внедрителски компании да разширят бизнеса си, така и на участници от други сегменти като консултантски и счетоводни фирми, разработчици на приложения и други, да се включат в бързоразвиващия се сегмент на бизнес софтуера. Партньорската мрежа NetProject е добра възможност и за специалисти в сферата на технологиите, логистиката или икономиката да стартират лесно собствен бизнес, без да разполагат с голям бюджет.

В началото на април се проведе второто обучение след стартирането на програмата през 2016 година. Над 60 фирми преминаха практическото обучение за иновативния партньорски модел на софтуерната компания.  Компанията отчита двойно по-силен интерес тази година, като сред новите партньори са повече утвърдени фирми от бизнеса. ERP.BG осигурява на партньорите си необходимите специализирани обучения, маркетингова поддръжка, сертифициране, както и достъп до клиенти. Освен това в рамките на програмата ще бъде предложен и безплатен лиценз за платформата EnterpriseOne® за управление на собствената дейност на сертифицираните партньори.

NetProject дава възможност за стартиране на собствен бизнес в сферата както на предлагането, консултирането и внедряването на бизнес софтуер, така и на разработката на бизнес приложения към платформата EnterpriseOne®. Моделът за бизнес партниране на софтуерната компания ERP.BG предлага много добри стимули и възможност както за стартиране на бизнес в ERP сектора от млади предприемачи, така и много добри партньорски условия за вече утвърдени компании.

Подкрепи Economic.bg