Frends Fun Wine пуска вино в алуминиеви арт бутилки

Компанията е известна на българския пазар с газираните вина в кен

Frends Fun Wine пуска вино в алуминиеви арт бутилки
1636 ~ 1 мин. четене

Американската компания Friends Beverage Group стартира нов проект от началото на 2018 г. Компанията пусна специален арт продукт за любителите на винени напитки, като създаде зашеметяващи бутилки с дизайн на световноизвестния художник на графити Мигел Парадис. 

Художникът е роден в Ню Йорк. Неговата работа е вдъхновена от пищната и френетична енергия на „Голямата ябълка“ и от Краля на попарта Анди Уорхол и неговата "фабрика". Мигел е бил официален художник на латиноамериканските Грами през 2012 г., а работите му се излагат в колекции и галерии по целия свят.

Новите алуминиеви арт бутилки от 330мл и стъклени бутилки от 750мл са допълнение на колекцията кенове Friends Fun Wine, с които компанията предизвика потребителското търсене на нови формати и нови начини за пиене на вино. 

Friends Beverage Group е първата и единствена компания в света, съчетала в една напитка вино и кафе. Компанията положи началото на нова световна категория напитки „Вино за забавления“. Вината са произведени от висококачествено френско грозде под патентовани рецептури и ферментационни технологии без добавена захар. Не съдържат глутен или изкуствени добавки.

В България Frends Beverage Group е известна с газираните вина в кен, които се предлагат в седем разновидности - с вкус на кафе, капучино, ягода, праскова, кокос, кола и червена сангрия.  За 18 месеца Friends Fun Wine навлезе в над 30 държави по света, сред които и България. Вината бяха отличен с Диплом на "Призпак" 2017. 

Подкрепи Economic.bg