Къде няма да има вода в София на 13 юли 2018 г.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа

Къде няма да има вода в София на 13 юли 2018 г.
836 ~ 2 мин. четене
На 13 юли 2018 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод  на ул. „Житница" кв. „Лагера", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Житница" от ул. „Костенец" до ул. „Владайска река".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Житница" при бл. 255.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родината" с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Родината" от ул. „Татарски път" до края в посока Запад, ул. „Ген. Гурко" №1, №3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Татарски път" ъгъла с ул. „Родината".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Петуния" кв. „Илиянци", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Петуния" от ул. „Жасмин" до ул. „Балчо Нейков" и ул. „Балчо Нейков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петуния " ъгъла с ул. „Грозден".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод  на ул. „Синьо лято" кв. „Симеоново", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Синьо лято", ул. „Йоасаф Бдински".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Синьо лято" ъгъла с ул. „Йоасаф Бдински".

-Във връзка с подмяна на уличен водопровод  на ул. „Боянска" местност „Парк Ботаническа градина" община „Витоша", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Боянска" от ул. „Невена Коканова" до края на улицата; ул. 201; ул. „Проф. Любомир Андрейчин" от №34 до ул. „Боянска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боянска"№28.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Подкрепи Economic.bg