Къде няма да има вода в София на 14 май 2019 г.

Предвидени са няколко ремонта

Къде няма да има вода в София на 14 май 2019 г.
1484 ~ 2 мин. четене
На 14 май 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Божурище", жк. „Илинден", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:ул. „Виктор Павлов", ул. „Иван Хаджиенев", ул. „Сава Михайлов", бул. „Вардар"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Божурище" ъгъла с ул. „Иван Хаджиенев".

-Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Могила", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Кипарис";
ул. „Суходол"; 
по ул. „Могила" между ул. „Обретеница" и ул. „Георги Бенковски";
ул. „Иван Пешев" № 7 и № 15ул. „Рашовец" № 9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Суходол" ъгъла с ул. „Могила".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Нарцис", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Хризантема";
по ул. „Нарцис" от ул. „Съединение" до ул. „Янко Панайотов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нарцис" ъгъла с ул. „Хризантема".

-Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на бул. „Сливница", НПЗ „Модерно предградие", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
бул. „Сливница" от ул. „Обелско шосе" до бул. „Панчо Владигеров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 732 ъгъла с ул. 733.

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Босилек", вилна зона „Симеоново – север", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
от бул. „Симеоновско шосе" №166 до ул. „Околовръстен път" и Подстанция „Север – Юг".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе" №150.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0