Къде няма да има вода в София на 19 септември 2018 г.

Утре в столицата са предвидени ремонти на множество места

Къде няма да има вода в София на 19 септември 2018 г.
872 ~ 3 мин. четене
На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в кв. „Манастирски ливади" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Васил Стефанов" , комплекс „Елизиум".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Стефанов".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шарл Шампо", кв. „Манастирски ливади", се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Шарл Шампо" от ул. „Костенски водопад" до ул. „Акад. Георги Наджаков"; „ул. „Акад. Георги Наджаков" и ул. „409-та".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Акад. Георги Наджаков" на ъгъла с ул. „409-та". 

-Във връзка с реконсрукция на уличен водопровод на ул. „Половраг", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Половраг" между ул. „Блазна" и ул. „Васил  Левски"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Половраг" на кръстовището с ул. „Васил Левски".

-Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба в жк. „Разсадника-Коньовица" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в: бл. 81 и бл. 82.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 82.

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козлодуй", жк. „Банишора", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Козлодуй" от ул."Софроний Врачански" до ул. "Странджа" и ул. "Антим I" от бул. "Сливница" до ул. "Козлодуй".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Козлодуй" на кръстовището с ул."Софроний Врачански".

-Във връзка с прекъсване на уличен водопровод на ул. „Инж.Георги Белов", кв. „Горубляне", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:жк. „Експериментален", ул. „Инж. Георги Белов" хлебозавод  „Елиаз", „Флорина", „Сомат", „Загорка", от бл. 38 до бл. 45 включително, ул. „Самоковско шосе" , ул. „Стадион" №2  от бл. 1 до бл. 35 включително и ул. „Цветна градина" № 1, №3, №5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 27 и бл. 45.

-Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брегалица", кв. „Суходол", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в карето между: ул. „Стоичко  Станиславов" , ул. „Брегалница", ул. „Щит" , ул. „Околовръстен път".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Брегалница" на ъгъла с ул. „Щит".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Антим I", жк. „Зона Б-5-3", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Пиротска" от ул. „Антим I"  до ул. „Странджа".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Антим I" на кръстовището с ул. „Пиротска".

-Във връзка със строително-монтажни работи на бул. „Сименовско шосе", кв. „Витоша", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бул. „Симеоновско шосе" от бул."Г. М. Димитров" до ул."Асен Разцветников", ул „Тодор Кожухаров", ул „Лея Иванова", ул. 455, ул. „Димитър Шишманов",  ул „Професор Васил Стоин" и посолство на Сирия.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе" на кръстовището с ул. „Димитър Шишманов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Подкрепи Economic.bg