Къде няма да има вода в София на 4 юни

Вижте къде са предвидени ремонтите

Къде няма да има вода в София на 4 юни
На 04 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Суходол", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: кв. „Суходол", местност  Трайков чифлик.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Трайков чифлик" № 6.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Витиня", жк. „Сухата река", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Витиня"  от ул. "Тодорини  кукли"  до ул. "Константин  Фотинов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Витиня" № 6.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0