Къде ще спира водата в София на 17 май 2019 г.

Предвидени са редица ремонти утре

Къде ще спира водата в София на 17 май 2019 г.
1752 ~ 2 мин. четене
На 17 май 2019 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение до бл. 14, жк. „Зона Б-5", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Одрин" от бул. „Александър Стамболийски" до ул. „Партений Нишавски"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Одрин" ъгъла с ул. „Позитано ".

-Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Монтевидео", кв. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Монтевидео", ул. „Гайтанци", ул. 315, ул. „Президент Линкълн".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Монтевидео" ъгъла с ул. „Барите".

-Във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Възкресение", жк. „Красна поляна" 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Румяна".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Румяна" бл. 24.

-Във връзка с диагностика на уличен водопровод в кв. „Абдовица" №63 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
кв. „Абдовица" от №1 до №160.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Абдовица" №88.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кораб планина", жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Кораб планина" от ул. „Трепетлика" до ул. „Плачковица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кораб планина" ъгъла с ул. „Плачковица".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0