ЛУКОЙЛ отваря обновената си бензиностанция на АМ \"Струма\"

Обектът ще отвори на 20 май

ЛУКОЙЛ отваря обновената си бензиностанция на АМ \

Обновената бензиностанция ЛУКОЙЛ-51 на магистрала „Струма” (до разклона за с. Студена), отваря врати на 20 май. Обектът е с нова визия и разширена гама услуги, която включва външна кафе-зона, по-големи площи за паркиране и специално обособени зони за отдих с безплатен WiFi и чардж-пунктове за зареждане на мобилни устройства

В деня на откриването клиентите ще ползват специална отстъпка за всички видове горива и чаша професионално италианско еспресо Baristo за всеки посетител.


Пътниците ще бъдат приятно изненадани от възможноста да се подкрепят с приготвени на място фрешове, топли закуски и превъзходно кафе, а най-малките посетители – да се позабавляват в обособения за тях детски кът. 

Освен традиционните горива, бензиностанцията предлага и високоефективните премиум-бензин ЕКТО-Спорт 98 и премиум горивото ЕКТО-Дизел, както и широка гама масла ЛУКОЙЛ, сред които иновативната серия от ново поколение GENESIS, както и специално масло за автомобили на газ.

Една от най-големите международни частни нефтогазови компании ЛУКОЙЛ празнува тази година своя 25-годишен юбилей. Вярна на девиза си „Винаги в движение!”, компанията не спира да развива концепцията си на обслужване и да разширява гамата продукти и услуги в своите обекти по света, в това число и в България. Модерната концепция за дизайн на бензиностанциите ЛУКОЙЛ е насочена към осигуряване на цялостно обслужване на клиента с продукти и услуги с гарантирано качество. 

Коментари: 0