Луксозна сграда е новата гордост на Бургас

Проектът \"Лазурен Бряг\" вече бе отличен с 2 международни награди

Луксозна сграда е новата гордост на Бургас

Снимка: Awards.homesoverseas

Злато за "Най-добър проект в България" и сребро за “Най-добър градски проект“ бяха присъдени на луксозния бургаски "Лазурен Бряг". Това се случи на международните награди Homes Overseas Russian Awards. Иновативната сграда получи отличията си на официална церемония, провела се в Москва.

Участниците в конкурса се оценяват по строго регламентирани критерии:

- Концепция и ниво на проекта

- Значимост и уникалност на проекта за местния пазар

- Местоположение и достъпност

- Прилежаща инфраструктура

- Съотношение цена - качество

- Надеждност на инвеститора и респективно, гаранции за купувача

Луксозната бургаска сграда предлага изцяло нов тип лайфстайл. 22-етажната сграда обхваща общо 179 жилищни единици. Подземният паркинг на три нива включва и автомивка. Оттам с асансьор обитателите на "Лазурен Бряг" имат достъп до имотите си и партерния етаж. Апартаменти са на цени от 69 872 евро до 191 256 евро, от 69 кв.м. до 122 кв.м.

Фоайето, рецепцията и лоби барът допълват концепцията за дискретен разкош. На първия етаж пък са кино-салонът, конферентната зала, фитнесът.

Отдавна подобни сгради издигат снага в големите градове по света. Те осигуряват удобство, дискретност, лукс. По същество това са вид затворени комплекси, осигуряващи набор допълнителни тип "хотелски" услуги. Собствениците им обикновено съблюдават общ кодекс на поведение и управление.

"Лазурен Бряг" е точно такъв тип иновативен затворен комплекс. Луксозната резиденция е буквално уникална по рода си за България спрямо набора екстри, които предлага на разположение на собствениците, пише в. "Труд". Сградата все още не е завършена, очаква се да бъде готова до месец декември, 2016 г. Но апартаментите вече са в продажба. 

"Лазурен Бряг" включва и панорамен ресторант с покрита тераса, магазини, включително супермаркет, детски кът, конферентна зала и офис площи. Изпълнени са и задължителните СПА-център с покрит басейн, кабинет за масажи, сауна, парна баня.

"Лазурен Бряг" е съвременна приказка от ново поколение. Сградата е ценна придобивка не само за Бургас, а и за България като цяло. Иновации, идеи, смел размах в осъществяване на всички фантазии са водещи при изпълнението на този уникален проект. Приказката тепърва започва.

Homes Overseas Russian Awards са единствените руски награди за недвижими имоти отвъд граница. За първи път са присъдени през 2010 г. За участие се допускат чужди проекти в етап на продажба, от цял свят.

Коментари: 0