Марешки стъпва в София с бензиностанция за рекорд

Вижте кога ще открие новия обект

Марешки стъпва в София с бензиностанция за рекорд
5432 ~ 1 мин. четене

Бизнесменът Веселин Марешки открива първата си бензиностанция в София в началото на месец ноември тази година. Новият обект ще се бори да влезе в Книгата за рекордите на Гинес, като една от най-големите бензиностанции в света.

Тя ще бъде разглеждана според критерии като - брой коли, зареждащи едновременно. От екипа на предприемача вече са се свързали с хора от Книгата на рекордите и очакват да се дадат точни инструкции какви са критериите за определяне на най-големите бензиностанции в света. Очаква се на столичния обект на Марешки да могат да зареждат между 45 и 50 автомобила едновременно.

Дългоочакваната бензиностанция в София в момента е на етап проектиране, като разработения план за стартиране е в първите дни на ноември 2016 година. Горивата в нея ще се продават в рамките на цените, утвърдени от VM Petroleum в цялата страна.

Още няколко обекта на VM Petroleum ще бъдат отворени в България до края на годината. В момента варненската компания има 10 работещи бензиностанции в градовете Варна, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Павликени, Габрово, Айтос, Сливен и Добрич.

Коментари: 0