Мъск показа стриптийз танц във фабриката на Tesla в Шанхай

Той свали сакото си на сцената

Мъск показа стриптийз танц във фабриката на Tesla в Шанхай

Снимка: БТА

1392 ~ 1 мин. четене

Ако имате нужда от нещо за събуждане днес, не потърсете повече: Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск публикувал кадри на свой стриптийз танц в новата шанхайска Gigafactory на Tesla. Роденият в Южна Африка предприемач публикува кратък клип, в който танцува и сваля част от дрехите си пред на пръв поглед ентусиазирана публика от служители, официални лица и журналисти.

Мъск сваля сакото си, преди да затанцува с усмивка. В туита си той описва движенията си като „NSFW“ - not suitable for work (неподходящи за работа). Кадри от танца на Мъск също бяха публикувани в Twitter от хора от публиката.

Мъск има причини да е весел и в добро настроение, тъй като акциите на Tesla се повишиха и вдигнаха пазарната капитализация на компанията до над 80 милиарда долара, коментира "Бизнесинсайдър".

Освен че откри новата си шанхайска Gigafactory, Tesla отчете рекордни 112 000 доставки по целия свят за четвъртото тримесечие на 2019 г., включително 92 550 седана Model 3 и 19 450 SUV от Model S/X.

Общата цифра за доставени превозни средства на Tesla за 2019 г. е 367 500, което надвишава поставените цели и представлява 50% увеличение спрямо 2018 г.

В типично смели си стил 48-годишният предприемач заяви, че е работил по време на новогодишната нощ в последен напън, за да помогне доставката на превозни средства.

Фирмата също така представи първите си автомобили, произведени от Китай, от своята гигафабрика в Шанхай през декември. Мъск бе днес в града, за да даде началото на първите доставки за клиенти.

Коментари: 0