Пет от най-луксозните места, където може да почивате

Те съчетават най-модерни удобства и невероятна природна красота

Пет от най-луксозните места, където може да почивате

Луксът няма ограничения. Съществуват предостатъчно луксозни хотели и куорти по света. Но не винаги най-луксозните са в най-развитите места на планетата.

Защото пълният лукс означава не само удобства в хотелската стая, но по-често е комбинация от тези удобства и обграждащата среда, които правят мястото неповторимо.

TripAdvisor представя пет уникални и супер луксозни места по света, където може да прекарате своята почивка:

1. Водни вили на Малдивите


Малдивите са една от признатите за най-луксозни дестинации в Азия, а и в света, заради множеството си уникални характеристики. Невероятен подводен свят, бели слънчеви плажове, изумрудени води – всичко това ги прави предпочитано място за почивка с високо качество. Един от най-добрите начини да се порадвате на тези наслади е да отседнете в красива водна вила в близост до островите. В къщата може да се отдадете на релакс, гмуркане, наблюдение на залеза и изгрева и други малки наслади.

2. Риокан в Япония


Ако някога сте били в Япония, значи знаете какво е риокан. В действителност, това е последното нещо, с което в Япония свързват луксозната почивка. Риокан са традиционни японски страноприемници, днес вече с луксозно настаняване, бани с горещи извори и традиционна местна храна. Посещението на подобен хотел е неповторимо преживяване и заради японското гостоприемство.

3. Замък в Ирландия


Ирландия предлага изобилие от замъци, които изглеждат като от приказките. Да наемеш подобен замък за ваканцията си сигурно е изживяване веднъж в живота. Много от палатите са превърнати в луксозни хотели, където ще бъдете посрещнати като кралска особа.

4. Луксозна вила в Тоскана


Тоскана е една от дестинациите с невероятна природа и романтична аура, а най-добрият начин да се насладите на региона е като отседнете в някоя от местните вили. В лукс и изобилие ще може да се насладите на зелена почивка, местни вина и вкусотии.

5. Луксозен хотел в Санторини


Санторини е най-разпознаваемият гръцки остров заради своята бяло-синьо визия и най-популярната островна дестинация в света. Тук ще откриете множество луксозни вили и къщи, с всички модерни удобства, и може да се порадвате на едни от най-красивите гледки и невероятна средиземноморска кухня.

Коментари: 0