Петрич с втори милионер от Национална лотария

Севда е тринадесетият милионер от началото на 2018 г.

Петрич с втори милионер от Национална лотария

Севда Шилигарова от Петрич е най-новият милионер от Национална лотария. Щастливката забогатя със сумата от 1 000 000 лева. Късмет ѝ донесе един от най-новите билети на Национална лотария – „Американско бинго за милиони“. Севда е тринадесетият милионер от началото на 2018 г.

Късметлийката е на 62 г. Споделя, че често изпробва късмета си с различни билети. Купува си печелившия „Американско бинго за милиони“ от хранителен магазин, но не го изтрива веднага. По-късно вечерта, когато решава да провери дали печели, е изненадана много приятно.

„Мислех, че печеля 10 000 лева и, за да се уверя, регистрирах билета. След това видях, че печалбата е 1 000 000 лева. Много се развълнувах“, казва с усмивка Севда.

Късметлийката споделя, че никога не е очаквала толкова голяма сума. Когато е съобщила радостната новина на близките си, в началото не са ѝ повярвали. След еуфорията от изненадващия късмет Севда прави първи планове за харчене на парите.

„С печалбата първо ще помогна на децата си, а после ще отида на екскурзия“, споделя късметлийката. Мечтата ѝ е да пътува в чужбина.

Севда е вторият милионер от Национална лотария в Петрич. Преди няколко месеца в града беше спечелен джакпотът в играта „Лото 6 от 47“ от 2 000 000 лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай. Голямата печалба падна в ръцете на късметлията Кръсто Шошев, който предвиди безупречно печелившата комбинация в играта. 

Коментари: 0