Samsung подарява 10 000 лимитирани смартфона Galaxy 7 Edge

Поводът са Олимпийските игри в Рио

Samsung подарява 10 000 лимитирани смартфона Galaxy 7 Edge

По повод предстоящите Олимпийски игри в Рио, компанията Samsung представи своята лимитирана серия  на смартфона Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition. Той е доста по-различен от вече добре познатият ни флагман.


Олимпийският смартфон е произведен в 12 500 черни бройки, по корпусът на които могат да бъдат открити различни елементи в петте олимпийски цвята. Интересното е, че повечето от тези смартфони няма да влезнат официално в продажба, което автоматично повишава колекционерската им стойност. Те са направени за подарък от Samsung за всеки един от участниците в Олимпийските игри. Които са от 207 страни и ще се състезават в 28 спорта в общо 306 състезания. Тоест около 10 000 човека, а останалите едва 2 500 бройки ще се продават в Бразилия, САЩ, Германия, Корея и Китай, предаде Digital.


Заедно със смартфоните, атлетите и феновете на марката, закупили си S7 Edge Olympic Games Limited Edition ще получат и премиерната фитнес джаджа Samsung Gear IconX + всичките ѝ съпътстващи датчици за проследяване на сърдечна дейност, дишане, изминато разстояние, калории, мазнини и т.н.

Коментари: 0