Списание Икономика представя Успешните компании

Специалното издание се подготвя за първа година

Списание Икономика представя Успешните компании
7500 ~ 1 мин. четене

Скъпи читатели, имаме удоволствието да ви представим специалното издание "Успешните компании", което списание "Икономика" подготвя за първа година. Луксозната книга ще представи най-добрите компании в България, резултатите от дейността им през последната година и вдъхновяващи истории за пътя, който те са извървели до постигането на успеха.

Анализът на избраните дружества обхваща цялостната им дейност и включва финансовите показатели на фирмите, реализираните от тях инвестиции, създадените работни места, социалната им ангажираност и добрата репутация на търговската марка.

Освен разказите на компаниите за успеха, мисията и ценностите, които изповядват, читателите ще могат да се запознаят с изготвените от нас секторни анализи, коментари на експерти и интересни класации.
Ние, екипът на списание „Икономика“, знаем, че успехът на една компания в конкурентна среда, каквато съществува в много сектори в България, зависи от нейната разпознаваемост. Ето защо ние искаме да покажем на широката аудитория добрите бизнес практики и успешните примери.

Луксозното издание с твърди корици ще се разпространява заедно с месечния брой на списание "Икономика". Може да се намери  и в търговската мрежа. Книгата ще се разпространява и на всички дискусии "Бизнес на светло", както и на церемонията по връчването на годишните награди "Мистър и Мисис Икономика“.

Всички 265 общини в България ще получат безплатно специалното издание чрез разпространителската мрежа на вестник Кмета.БГ.

Подкрепи Economic.bg