VIVACOM разшири покритието на оптичната си мрежа с още два града

Близо 1 150 000 домакинства в цялата страна вече имат достъп до мрежата

VIVACOM разшири покритието на оптичната си мрежа с още два града
Близо 1 150 000 домакинства в цялата страна вече имат достъп до оптичната мрежа на VIVACOM. 

Компанията устойчиво продължава да разширява териториите с покритието й, като от този месец Русе и Велико Търново влизат в обхвата й. Жителите им вече могат да се възползват от най-предпочитаните услуги за дома - интерактивната телевизия и високоскоростен интернет. 

Интерактивната телевизия позволява на зрителите опции, които до този момент не бяха възможни - да управляват телевизията като видео. 77% от клиентите на компанията биха препоръчали интерактивната телевизионна услуга на свои роднини, приятели или познати. Те дават най-високите възможни оценки – 9 и 10 точки за IPTV по десетобална оценителна система в ежемесечно маркетингово проучване, инициирано от VIVACOM сред клиентите на компанията. Високата склонност за препоръка на телевизионната услуга се дължи основно на интерактивните й качества като:  

- спиране на пауза – по време на гледане на живо предаване може да се стопира предаването и да се превърти назад или напред в рамките на 2 часа; 

- гледане на телевизионни предавания, излъчени през последните 7 дни в удобно за зрителя време; 

- записване на ТВ предаване или филм или насрочване на дата и час за запис. 

Интерактивната телевизия позволява също така създаване на списък с любими филми и предавания. За по-колебливите има функция за разделен екран, която позволява да се гледат едновременно две ТВ програми. А по-стриктните ще оценят функцията за подредба на програмите по избор на клиента. Според оценките на повече от 50% от потребителите, качествата на услугата и възможностите, които предлага интерактивната телевизия на VIVACOM я правят различна от останалите видове ТВ технологии, с което се променя и начина на гледане на телевизия. 

От този месец VIVACOM разшири списъка на ТВ каналите, които предлага като част от интерактивната си телевизия, а също така и пакетните предложения за интерактивна телевизия и оптичен интернет. Всички нови предложения включват огромно разнообразие от телевизионни канали в основните жанрове - спорт, музика, кино и новини. Ако се възползват от най-актуалните ТВ оферти на телекома, клиентите на VIVACOM ще имат достъп до над 230 канала, 60+ от които в HD качество.
Коментари: 0