Водата за офиса и дома – от Родопите

„Атлантик Дивайн“ ЕАД е дъщерното дружество на водещата бутилираща компания „Девин“ ЕАД

Водата за офиса и дома – от Родопите

Снимка: Атлантик Дивайн

Автор: Атлантик Дивайн

Дори 1% дехидратация оказва отрицателно въздействие както върху настроението, така и върху концентрацията и възможностите ни да се справяме със задачите в ежедневието. Повече от 2% загуба на вода в тялото може да доведе до нарушена краткотрайна памет, да предизвика затруднения с фокусирането и координацията на работните процеси. Факт е, че пиенето на качествена вода има ключово значение за ефективното представяне – независимо дали сме вкъщи или на работа.

„Предлагаме натурален и естествен продукт, чиято роля се открои дори повече по време на извънредното положение. Бяхме достатъчно гъвкави да адаптираме логистиката си, така че да осигурим навременната доставка на галони и стекове директно до домакинствата в София и Пловдив и по този начин да подпомогнем общите усилия за социално дистанциране и ограничаване на излизанията навън“, казват от „Атлантик Дивайн“ ЕАД. Компанията се грижи за всички нужди от вода на бизнеса и домакинствата в България. Създадена е през 1994 г., a от 2001 г. е дъщерно дружество на „Девин“ ЕАД. Към момента има няколко хиляди клиента, от които над 300 са големи фирми, избрали да осигуряват природни решения за хидратация на своите служители, обекти и посетители. Сред тях са телекоми, банки, заводи, производители, ритейлъри, бензиностанции, болници, спортни центрове, дори и институции. 

Основните продукти на компанията са три вида вода (минерална, изворна и трапезна) в опаковки от 19 литра. Екипът наброява близо 70 души, включително и собствено звено от специалисти, отговарящи за професионалната техническа поддръжка и регулярно саниране на диспенсърите за вода, които клиентите използват. Галоните се произвеждат при спазването на най-високите стандарти за качество, а процесът на бутилиране подлежи на стриктен ежедневен контрол, както и на редовни проверки от страна на компетентните органи. „Атлантик Дивайн“ ЕАД е пионер във въвеждането на топъл печат на галоните с логото на марката, който е същият като логото на етикета, за да се избегнат фалшификации. Всички галони имат защитен стикер за еднократна употреба с логото на фирмата, поставен върху капачката и специален термо протектор, защитаващ гърлото.

Това, което отличава „Атлантик Дивайн“ ЕАД е възможността да предостави комплексна, комбинирана услуга в национален мащаб – галони с три вида вода, филтриращи системи, както и доставка на стекове с бутилки от 0,5 и 1,5 л.  Накратко това означава всички възможни продукти и услуги за хидратация, директно от компанията-лидер на пазара. Галоните имат нисък екологичен отпечатък – направени от поликарбонат, деветнадесетлитровите опаковки се доставят, събират, измиват, пълнят отново и получават напълно нов живот, като този цикъл може да бъде повторен до 24 пъти. Отличното им еко представяне е добра практика, която Spadel (белгийският собственик на „Девин“ ЕАД – бел. авт.) проучва за внедряване в останалите си дружества в Белгия, Нидерландия, Люксембург и Франция.

„Атлантик Дивайн“ ЕАД е дъщерното дружество на водещата бутилираща компания „Девин“ ЕАД. Компанията осигурява натурална минерална и изворна вода с марката „DEVIN“, както и трапезна вода „Дивна“ в 19-литрови бутилки за нуждите на офиси и домакинства. Портфолиото от услуги включва още доставка на стекове бутилки от 0,5 и 1,5 л, както и технологията филтриращи апарати за вода „Point of Use“.

„Атлантик Дивайн“ ЕАД е на www.devin-delivery.bg и 0700 700 80.


Коментари: 0