Weemss с нова функция \"Резервиране на места\"

Reserved Seating е особено подходяща за мащабни събития

Weemss с нова функция \
424 ~ 1 мин. четене

Организаторите на събития вече могат да резервират места и да създават интерактивна схема на залата, в която ще се проведе тяхното събитие, благодарение на новата функция на софтуера Weemss - Reserved Seating (Резервиране на места).

Компанията разширява възможностите си и при закупуване на билет за дадено събитие, посетителите сами ще могат да избират местата си. 

Reserved Seating е особено подходяща за мащабни събития като фестивали, концерти, театрални представления, филмови прожекции, както и за продажба на щандове за изложения.

"Най-полезното при Reserved Seating е, че покрива всички възможни сценарии - независимо дали планувате събитие в Зала 1 на НДК, на стадион Васил Левски или в градския парк. С Weemss ще можете да създадете детайлна схема на пространството, като се покриват изискванията и на най-претенциозните събития", споделя Ованес Ованесян – създател на Weemss.

Това е поредна голяма крачка към осъществяването на Weemss като водеща платформа за събития от всякакъв тип, и то на световно ниво. Софтуерът е разработен по най-модерните технологии и изцяло съобразен с последните тенденции в индустрията.

Екипът на Weemss предвижда да пусне функция, която ще позволи да се създаде на събитие, което се повтаря на различни дати (Repeating Events). Това ще помогне на организаторите на театрални постановки, кино прожекции, спортни събития и др. да създадат месечната си събитийна програма за броени минути.

Weemss е безплатен за безплатни събития, а при платени събития с опция за резервиране на конкретни места (Reserved Seating) таксата е в размер на 2,9% от цената на регистрацията, която се прилага само след успешна продажба.

Подкрепи Economic.bg