101 Bar/Dinner ни посреща отново с кулинарни шедьоври в летните си градини

Ресторантът отвори двете си летни градини и има капацитета да побере 150 посетители

101 Bar/Dinner ни посреща отново с кулинарни шедьоври в летните си градини

Снимка: 101 Bar/Dinner

1912 ~ 1 мин. четене
Автор: 101 BarDinner

През последните два месеца приятната атмосфера, авторското меню и блестящото обслужване в 101 Bar/Dinner липсваха на ценителите, търсещи не просто храна, а истинско кулинарно изживяване. За да задоволи копнежа за първокласна храна, приготвена с отношение към детайла, ресторантът на ул. "Никола Габровски 1" отвори двете си летни градини.


Вече можете да се насладите на подбрани италиански, френски и български вина като допълнение към изготвеното от професионалисти ново лятно меню, подходящо за всеки бюджет и гарантиращо удоволствие. В него ще намерите разнообразие от свежи и нестандартни салати, основни ястия, включващи палитра от вкусове, и десерти, които, със сигурност, няма да можете да откажете. През уикендите ресторантът ще предлага на клиентите си специални тематични ястия. 


Екипът в кухнята е способен да създаде от всеки продукт произведение на изкуството. Кулинарните шедьоври, приготвени под строгия контрол на главния готвач, са способни да ви подтикнат да дадете втори шанс на храна, която досега не сте намирали за апетитна, смята управителят на ресторанта Мирела Якубовска. „Аз не обичам риба и никой не може да ме накара да я ям, но презентацията на филето от лаврак с лимоново ризото ме кара да искам да я опитам“, казва тя. 

Приятната атмосфера сред зелените градини носи наслада за всички сетива. В момента капацитетът на 101 Bar/Dinner е 150 души.  Ресторантът има богата история като организатор на събития и планира да поднови тази традиция скоро.


Коментари: 0