„Дженерали“ се включва в глобалното предизвикателство The Human Safety Net 2021

„Дженерали“ се включва в глобалното предизвикателство The Human Safety Net 2021

Снимка: Facebook/The Human Safety Net

476 ~ 3 мин. четене
Автор: Дженерали

Като част от инициативата The Human Safety Net, в която хора подават ръка на хора в нужда, „Дженерали Застраховане“ АД взема участие в първото глобално предизвикателство за набиране на средства. Като участници в това глобално движение, нашата мисия е да помогнем на възможно най-много семейства с малки деца, намиращи се в неравностойно положение, защото всеки заслужава достоен начин на живот и добро социално развитие. Съвместно с Фондация „За нашите деца“ създаваме инициативи на територията на България, с цел събиране на средства, които изцяло даряваме по програмата „Да дадем път на услугите за ранно детско развитие в България“.

През 2020 г. чрез различни инициативи, заедно подкрепихме 902 деца и 1552 родители. Отговорихме на потребностите на деца в ранна възраст да преодолеят затруднения в своето развитие и да развиват уменията си, както и на техните родители да дадат подходящ отговор на техните нужди. През 2020 г. доброволците от „Дженерали Застраховане“ работиха, за да направят Комплекса за ранно детско развитие В София, по-удобно и по-уютно място за децата.

Пандемията Covid-19 повлия негативно на всички нас, но най-много пострадаха семействата, които вече се намираха в затруднено социално положение и най-вече тези от тях, които отглеждат деца в ранна възраст. Затова тази година общите ни усилия на The Human Safety Net и Фондация „За нашите деца“ са насочени именно към тези общности. Целта ни е, чрез предоставяне на услуги и материални средства, да им помогнем да преодолеят трудностите, възникнали вследствие на настъпилата криза.

В периода от 28.05.2021 г. до 13.06.2021 г. в 23 държави, сред които е и България, служители и агенти на Група Дженерали ще се включат в Глобалното предизвикателство на The Human Safety Net 2021 г., като във всяка държава целта е една единствена – да помогнем на  хората от уязвимите групи чрез набиране на парични средства за тях.

На местно ниво сме организирали няколко Предизвикателства, в за служители и агенти на Дженерали застраховане АД. Включете се в инициативата като дарите средства за участниците, които са приели да участват в Предизвикателство.

Тенис турнир в София

На 05.06.2021 г. (събота) и 06.06.2021 г. (неделя) от 10:00 ч. до 17:00 ч. ще се проведе благотворителен тенис турнир с любезното съдействие на Тенис клуб „1882“, който се намира в гр. София, ж.к. „Студентски град“, в двора на Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“. Всеки, който желае, може да се включи в инициативата, като вземе участие в турнира. Таксата за участие е в размер на 40 лв., като сумата ще бъде събрана с благотворителна цел и ще бъде дарена по проекта „Да дадем път на услугите за ранно детско развитие в България“. Записванията за участие започват от днес и ще се извършват на място в Тенис клуб „1882“.

Входът за публиката е свободен, но разбира се, всеки, който би искал да дари средства за инициативата, може да го направи в определените за това кутии, които ще бъдат разположени в тенис клуба.

По време на събитието, от 12:00 ч. до 14:00 ч. ще бъдат организирани детски занимания, в които могат да се включат вашите деца – заповядайте с тях на предстоящия турнир! Тогава могат да се запознаят и с деца от Фондацията, които са вдъхновителите за нашите добри дела.

Линк към събитието във Facebook.

Посещение на забележителност

В периода от 28.05.2021 г. до 13.06.2021 г. всеки сам, с приятели или със семейството си, може да се включи в това Предизвикателство, като посети забележителност в България, а пътуването да посвети за каузата на The Human Safety Net. Всеки, от пътуващите, може да дари средства или да потърси финансовата подкрепа на своите близки и познати и така да допринесе за благотворителната кауза в полза на децата и семействата, които нямат паричната възможност да посетят тези забележителности. За да добие по-голяма популярност това Предизвикателство, всеки участник може да публикува в своя профил в социалните мрежи снимка/и от посетения/те от него туристически обект(и), като в описанието към тях посочи, че е взел участие в Глобалното предизвикателство на The Human Safety Net за 2021 г. Добре е също да отбележи официалните профили на „Дженерали Застраховане“ АД и Фондация „За нашите деца“, и/или да отбележи следните хаштагове: #THSNinAction #GlobalChallenge2021.

Създаване на лично предизвикателство

Всеки може да създаде свое собствено Предизвикателство, чрез което да допринесе за събирането на средства за общата кауза. Бъдете креативни и разгърнете възможностите си! Можете да го направите индивидуално или в екип – както решите, важна е крайната цел – да популяризирате избраното от вас Предизвикателство сред  своя кръг от познати, които да го „спонсорират“, дарявайки средства за инициативата на The Human Safety Net и Фондация „За нашите деца“. За да постигнете успех, призовете всички свои близки и познати да ви подкрепят, като създадете публични постове в социалните мрежи с кратко описание на избраното от вас предизвикателство и най-важното – споделете какво ви е вдъхновило да го направите и защо участвате в Глобалното Предизвикателство. Събраната сума ще бъде дарена по програмата „Да дадем път на услугите за ранно детско развитие в България“.

Включете се сега в първото Глобално Предизвикателство на The Human Safety Net! Заедно можем да постигнем устойчива промяна!

Коментари: 0