KMETA.bg - новият вестник на българските общини

Изданието стартира на 20 юли и е насочено към гражданите в 265-те общини у нас

KMETA.bg - новият вестник на българските общини

Вестник KMETA.bg е съвместната инициатива на Портала на българските общини Kmeta.bg и Информационна агенция "Фокус". С него двете медийни групи възстановяват изданието, насочено към общините, каквото е имало преди 1989 г. 

"Първият брой излиза на 20 юли. Той ще достига до 265-те общини и ще излиза веднъж месечно, като се разпространява на ключови обществени места. Същевременно няма да забравяме, че в "KMETA.bg" всеки ще иска да намери нещо важно и интересно за себе си.", разкри изпълнителният директор на "Бранд Медия България" Боян Томов.

Разширени репортажи по актуални проблеми и подробна информация за европейското финансиране по оперативните програми са част от водещите теми във вестник "КMETA.bg".

"Стремим се да бъдем полезни както на градоначалниците, така на общинските администрации. За хората ще бъде интересно, защото в едно четиво ще бъдат публикувани най-важните събития през месеца, които са се случвали в страната", допълни още Томов.

С цел да бъде от най-голяма полза за читателите, издателите на вестника гарантират, че той ще може да бъде намерен във всяка една точка на страната, за да достига до възможно най-широка аудитория. 

От създаването си през 2013 г. Кmeta.bg се утвърди като информационния портал на българските общини. Това се случи и благодарение на редица инициативи, между които са "Кмет на месеца" и "Кмет на годината". Безспорно тези форуми успяха да популяризират работата на кметовете и на общинските администрации. 

Коментари: 0