Vivacom пуска бързи кредити до 4000 лв. през дигиталния си портфейл

Заемът се одобрява до 15 минути, а гратисният период е до 58 дни

Vivacom пуска бързи кредити до 4000 лв. през дигиталния си портфейл

Снимка: Vivacom

11282 ~ 2 мин. четене
Автор: Vivacom

От днес дигиталният портфейл Pay by Vivacom дава възможност на своите клиенти да се възползват от кредит до 4000 лв. с гратисен период до 58 дни. Заемът се одобрява в рамките на 15 минути, а парите се превеждат директно в портфейла, след кратко интервю по телефона.

Новата услуга е без такси за проверка на лимит и заявяване на кредит. Одобрението и отпускането на средствата се извършва от "БНП Париба Лични Финанси", като крайната лихва се изчислява по време на одобрението, в зависимост от индивидуалния профил на всеки клиент. Предварителна калкулация се вижда още в момента на заявката в приложението, съобщават от телекома.

Потребителите имат възможност да проверяват кредитния си лимит по всяко време през Pay by Vivacom, а също и да следят лесно и удобно историята на кредита. Отпусната сума може да се ползва наведнъж или на части, а всички вноски се плащат с един клик през приложението.

Целият процес за отпускане на кредита – одобрение, подписване на документи и погасяване на кредита – се изпълнява единствено през смартфон, което премахва необходимостта от физически срещи или посещение на офис. Новата услуга е достъпна за потребителите на дигиталния портфейл Pay by Vivacom, независимо дали са клиенти на услуги от Vivacom. Тя е част от стратегията на компанията да развива и обогатява финтех портфолиото си, предлагайки още по-голямо удобство, гъвкавост, сигурност и бързина на абонатите си.

Пълната информация за условията на услугата за вземане на кредит през дигиталния портфейл Pay by Vivacom можете да откриете тук.

Платежните услуги през приложението Pay by Vivacom се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД (юридическото лице зад бранда Vivacom) е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.

Подкрепи Economic.bg